Servicii

Pe scurt vă vom explica ce înseamnă fiecare serviciu prestat de noi,

Deratizarea 

     Combaterea rozătoarelor se realizează printr-un complex de acțiuni și mijloace menite să împiedice infestarea, fie sa distrugă direct speciile dăunatoare sau vectoare aflate in mediul sau spațiul afectat.

După obiectivele urmarite și prin natura și felul mijloacelor utilizate deosebim două categorii de măsuri :

– Măsuri profilactice sau prevenire;

– Măsuri de combatere propriu-zisă.   

Prin acțiunea de deratizare se combat următorii dăunatori :

–  Şobolanul de casă, acest rozător este cunoscut în țara noastră sub mai multe denumiri :șobolan cenușiu, șobolan călător, guzgan, șoarece morăresc, ghiolan, etc.

–  Șoarecele gulerat este unul din șoarecii de padure din țara noastră.

–  Șoarecele de câmp alături de șoarecele de pădure, această specie este una din cele mai răspandite din natură.

–  Șoarecele de pământ,

–   Șobolanul de apă. 

   Combaterea rozătoarelor efectuată de noi se realizează prin mijloace chimice cu substanțe rodenticide(ratacide), fiind arma cea mai puternică și mai eficace . Substanțele folosite de noi sunt avizate de Ministerul Sanatații Comisia Pentru Produse Biocide .

Dezinsecția

 Dezinsecția este acțiunea de prevenire sau combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau dăunatoare pentru om.

  Dezinsecția are trei aspecte principale :

– completează sau înlocuiește măsurile de dezinfecție în munca de prevenire și combatere a unor boli transmise de artropode (țânțar, păduche, purice, căpușă)

– contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau îndepărtarea unor artropode direct supărătoare (hematofage, întepatoare,etc.) și pe un plan mai larg.

– contribuie la îmbunătățirea activitații agricole și de zootehnie precum și la conservarea bunurilor alimentare, prin distrugerea sau îndepărtarea unor artropode daunatoare pentru plante și animale.

 Din punct de vedere practic dezinsecția este de două feluri :

      – Profilactică, de prevenire, şi are ca scop împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor dăunătoare. În mod uzual dezinsecţia profilactică se face o data la un interval de cel puţin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni. 

      – Curativă, de eliminare, şi are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat. In cazul unei infestări grave, dezinsecţia trebuie să se realizeze repetat cu o frecvenţă de 10-15 zile, şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice.

 Combaterea insectelor efectuată de noi se realizează prin mijloace chimice cu substanțe avizate de Ministerul Sanatații Comisia Pentru Produse Biocide , fiind o metoda cu eficiență mare și remanență îndelungată.

   Prin acțiunea de dezinsecție putem combate următoarele : țânțari, căpuse, muște, albine, viespi, molii, gândaci de canalizare, gândaci de bucătărie, ploșnițe, furnici ,etc.

Dezinfecția

  Dezinfecția este acțiunea de distrugere a agenţilor patogeni, viruşi şi microorganisme vegetale sau animale, din mediul înconjurător pentru a evita contaminarea sau îmbolnăvirea, atât a oamenilor cât şi a animalelor şi păsărilor domestice. 

În funcţie de natura şi scopul ei, o dezinfecţie poate fi:

– Profilactică, de prevenire, şi are ca scop împiedicarea apariţiei sau distrugerea agenţilor patogeni dintr-un anumit spaţiu, care se dezvoltă în mod normal şi pot influenţa starea de sănătate a oamenilor sau animalelor şi păsărilor domestice. 

– Curativa, de combatere, şi are ca scop combaterea definitivă a unor boli infecţioase. Aceasta se realizează de la apariţia primelor cazuri, cu o frecvenţă mai mică decât perioada de incubaţie a agentului patogen şi până la dispariţia totală pe o perioadă egală cu cel puţin dublul perioadei de încubaţie. 

  Dezinfecția efectuată de noi se realizează prin mijloace chimice, fiind cea mai eficientă metodă. Substanțele folosite de noi sunt avizate de Ministerul Sanatații Comisia Pentru Produse Biocide.

Deținem soluția și metoda necesară pentru a vă scapa de dăunatorii  !

Prețuri la vedere în funcție de complexitate, urgențe, suprafață și nevoi !

Susținem afacerile indiferent de dimensiunea, suprafața acestora, iar pentru asta, am gândit pachete personalizate, adaptate cerințelor dumneavoastră !

Servicii deratizare și dezinsecție în cadrul aceluiaș pachet, la un preț avantajos fiecărei societăți.

Pentru orice informație, nu ezitați să ne contactați !

Cere o oferta de pret prin completarea formularului